Kyrkis

Kyrkans Barntimmar, eller "Kyrkis" som vi säger ibland, är en verksamhet för barn i 4-5-årsåldern.

I Kyrkis får barnen på ett roligt och pedagogiskt sätt bekanta sej med Bibeln och kyrkans budskap. Kyrkis finns på följande platser och tider. Obs! till Kyrkis måste vi ha en anmälan.

• Gudhems församlingshem: tisdagar 9.30-11.30. Terminsavgift: 50:-

• Stenstorps församlingshem: tisdagar 9.30-11.30. Terminsavgift: 50:-

• Stenstorps församlingshem (gäller barn från Lantis och Glädjen): onsdagar 9.30-11.30. Terminsavgift: 100:- (p.g.a. buss)

• Broddetorps församlingshem: torsdagar 9.15-11.15. Terminsavgift: 50:-

Barnen kan hämtas på förskolan om så önskas. Ange vid anmälan.

Lena Arvidsson

Församlingsassistent