Foto: Sven-Erik Falk

Är du den som ska få oss att sjunga mer?

Stenstorps pastorat behöver någon som kan inspirera och leda flera av våra vuxenkörer.

Har du lust att även finnas med i vårt konfirmandarbetslag och genom det kanske forma en ungdomskör skulle det vara fantastiskt.
   Du kommer också att medverka i gudstjänster och vid kyrkliga handlingar.
   Tjänsten som kyrkomusiker är en tillsvidareanställning på 100 procent. Du ska ha utbildning och erfarenhet som passar för tjänsten och tycka om att arbeta med andra människor. Erfarenhet av körarbetet bland vuxna är meriterande.

Vi kan erbjuda en tjänst i en inspirerande miljö, som innebär dagliga möten med engagerade människor. Arbetslaget består av cirka 20 personer vilket gör att det är korta beslutsvägar och ett nära samarbete.
    Du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och liv. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Tillträde till tjänsten kan ske snarast eller efter överenskommelse.
   Mer information om tjänsten och pastoratet lämnas av vik kyrkoherde Maria Ytterbrink 070-215 53 63. Facklig kontaktperson är Karin Ekenvi, 073-373 30 16
Ansökan skickas senast 13 december till Stenstorps pastorat, Prästgatan 6, 521 60 STENSTORP eller till stenstorps.pastorat@svenskakyrkan.se. Vi välkomnar gärna besök i pastoratet om du vill veta mer om oss.

ett pastorat med fördelar

Stenstorps pastorat ligger i Västergötland, i ”framtidsbygd på forntidsmark”. Det är ett landsbygdspastorat med alla de glädjeämnen som detta innebär. Här bor drygt 5 300 invånare i fyra församlingar med tolv kyrkor. Kommunikationerna är bra och Stenstorps tätort har egen järnvägsstation utmed stambanan. Med tåg är det knappt en timme hit från Jönköping och dryga timmen från Göteborg. I pastoratet ligger Hornborgasjön där tusentals tranor och ännu fler turister samlas varje vår.