Trevligt kalas på församlingsgården

80-åringar uppvaktades

Foto: Robert From

Torsdag den 24 oktober firades det 80-års kalas i Storumans församlingsgård.

Stensele församling bjöd in alla som inom församlingen fyllt den aktningsvärda åldern av 80 år.

Kalaset ordnas rent praktiskt av diakoniassistent Emilie Wilderth Hägglund och diakonigruppen. Jubilarerna uppvaktades med blommor och smörgåstårta samt kaffe och gräddtårta.

Foto: Robert From

15 jubilarer firades under torsdagen.

Under kalaset sjöngs det allsång ackompanjerade av Emilie Wilderth Hägglund och diakonigruppen. Dom som ville fick spontant komma fram och berätta saker om sitt liv. Det är något som uppskattas bland jubilarerna.

Det här är en populär tillställning sedan ett par år tillbaka och det hålls ett till två kalas per år beroende på hur många som jubilerar.

Främre raden fr.v

Birgitta Edvardsson, Elsy Gideonsson, Signhild Gannbäck, Monica Önell, Sonja Norberg, Barbro Rickardsson och Ingemar Eriksson

Bakre raden fr.v

Birgitta Reichler, Kjell-Ove Turesson, Stig Nystedt, Signar Henriksson, Marianne Lundberg, Sven-Axel Sahlman, Marianne Stenmark och Sören Yngvesson