Gudstjänster och aktiviteter

Välkomna att deltaga i våra gudstjänster och aktiviteter.

Välkommen till våra gudstjänster och aktiviteter. Alla söndagar och helgdagar finns flera alternativ att gå på mässa och annan gudstjänst i våra kyrkor och kapell. Varje onsdagmorgon firas en morgonmässa i Vibble kapell.Vi har omfattande barnverksamhet: musiklekis, barngrupper med kör, konfirmation, ungdomsgrupp. För vuxna finns amatörgruppen "Musikglädje" och kyrkokören "Cantus". Varje vecka serveras kyrksoppa. Trivselträff för vuxna har vi varannan vecka. Syföreningarna "Slöjdgruppen" och "Nåldynan" träffas också regelbundet. Se aktuella uppgifter under "Kalender".

Våra kulturarrangemang sker i samarbete med Sensus