Podden: Po(d)djupet

Församlingspodcasten Po(d)djupet vill gå på djupet vad gäller den kristna tron: Vad är egentligen kärnan i vår tro? Diakon Ulrika L Andersson och Kantor Karin Fryxelius samtalar i podden både med varandra och med inbjudna gäster och hoppas kunna bidra till fördjupning, modiga samtal och uppbyggelse. Podden kommer ut en gång i månaden och du kan lyssna på den här via hemsidan. Nästa avsnitt kommer i slutet av september.

Po(d)djupet har sommaruppehåll, tillbaka i september!

I det fjärde avsnittet träffar Karin och Ulrika Victoria Klevéus, en 23-årig tjej från Älvängen som är passionerad över livet och tron. I hennes berörande livsberättelse får vi höra om ett medfött hjärtfel, hur det var att få ett nytt hjärta och om den bergfasta tron att Gud alltid är med. Vill ni fortsätta följa hennes vardag finns hon också på Instagram som @vickyyvirre.

Victoria Klevéus gästar avsnitt fyra av Po(d)djupet.

I det tredje avsnittet av Po(d)djupet gästas vi av Ulla Agneman, levnadsglad pensionerad diakon, boendes i Älvängen och som i många år har vandrat med Gud och brinner för att sprida evangeliet om Jesus. Lyssna på denna berörande livsberättelse om Guds kärlek, kallelse, och om att hitta en familj:

Ulla Agneman gästar avsnitt tre av Po(d)djupet

Är ensam stark? I detta avsnitt pratar vi om vad det har betytt för oss att ha personer som inspirerar oss i vår tro. Och lite om vikarierande hopp, en modig femtonåring och att ta emot hjälp som Gud sänder i vår väg:

I första avsnittet av Po(d)djupet delar Ulrika och Karin med sig av sina tankar, sin längtan och sina funderingar kring sin tro och varför det ibland känns svårt att börja prata på djupet om tron, trots att det är något de båda längtar efter: