Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Musikskola

Piano- och orgelundervisning för enskilda eller grupper med upp till tre elever.

Starrkärr-Kilanda församling erbjuder undervisning i piano, orgel och sång.
Undervisningen kan se lite olika ut beroende på om du är nybörjare eller hållit på ett tag med något instrument. Det handlar om antingen enskild eller gruppundervisning (max 3 elever) och lektionens längd kan också variera något beroende på vilket stadium man befinner sig.

Undervisningen omfattar 10 lektionstillfällen under en termin samt möjlighet att medverka vid någon eller några av församlingens gudstjänster eller andra arrangemang.

Kostnad: 500:-/person samt kostnader för undervisningsmaterial.

Det går att få undervisning i orgel och piano.

Vi tar emot både barn och vuxna. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig nedan!

Ansvarig:

Sabina Nilsson