Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93, 44632 Älvängen Postadress: Box 83, 44622 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling Webbplats

Ledig tjänst - Församlingspedagog

Sök tjänsten som församlingspedagog på 100% tillsvidare i Starrkärr-Kilanda församling

Vi söker en församlingspedagog som kan vandra med både ungdomar och vuxna som lärjungar till Jesus.

Församlingen värdesätter pedagogiska resurser som kan bidra till det gemensamma lärandet och ta vara på de möjligheter till lärande som ges i olika möten med människor. Vi söker dig som kan bidra med din pedagogiska kompetens i församlingsarbetet som helhet. Denna tjänst har en inriktning på ungdomar och vuxna men församlingens verksamhet är bred och samlar församlingsbor i alla åldrar.

Starrkärr-Kilanda är en levande och växande församling där vi tycker att det är viktigt med öppna dörrar  och högt i tak så att öppenhet, trygghet och generositet ger var och en rum att växa.

Som  sökande till denna tjänst söker du en tjänst med placering i Älvängens kyrka. Kyrkan ligger centralt vid pendelstationen som har goda kommunikationer till Göteborgs centralstation dit du kommer på ca 20 minuter.

Tjänstens innehåll innebär arbete även kvällar och helger när det exempelvis är konfirmandläger eller församlingsläger. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med bibeläventyret.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan skickas per e-post senast den 31 augusti 2017

Frågor om tjänsten? Hör av dig till...

Per-Martin Andersson

Älvängens kyrka, Präst

Direkt: 0303-444 021

SMS: 0766-499 021

Manilla Bergström

Kyrkoherde/präst

Direkt: 0303-444 001

SMS: 0766-499 001

Om församlingen

Starrkärr-Kilanda församling ligger i den vackra Göta Älv-dalen, med närhet till och goda kommunikationer med Göteborg och Tvåstadsområdet. I församlingen bor cirka 11 500 personer, de flesta i tätorterna Älvängen, Alafors och Nol. Drygt 70 % av dessa är medlemmar i Svenska Kyrkan. Här finns två landsortskyrkor och två distriktskyrkor vid Göta Älv. I tre av dessa firar vi söndagliga gudstjänster med mässan i centrum.