Other languages with Google Translate

Starrkärr-Kilanda församling Besöks- och postadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Kyrkovalet 2017

Söndagen den 17:e september ägde det senaste kyrkovalet rum. Här kan du få mer information om hur det gick.

I helgen tog sig många till valurnorna i sin församling - kyrkovalet 2017 hade det högsta valdeltagandet sedan 50-talet. Läs mer om hur det gick i pressmeddelandet från Göteborgs stift, och på Svenska kyrkans nationella sidor. Här kan du också se det preliminära resultatet för alla nivåer, inklusive din församling, och läsa mer om hur Svenska kyrkan styrs.

Valresultat för Starrkärr-Kilanda församling finns här