Gult enplanshus till vänster i bild. Höger bild är närbild på vita blommor på en äng.

Härbärge för pilgrimsvandrare

Du som är ute och pilgrimsvandrar kan nu övernatta i Kilanda församlingshem, 6 km från Starrkärrs kyrka på Pilgrimsled Göta Älv. Fyra personer kan sova där samtidigt och det kostar 100 kronor per person och natt. Läs mer här.

Välkommen pilgrim att övernatta på Starrkärr-Kilanda församlings pilgrimshärbärge ca 6 km från Starrkärrs kyrka på Pilgrimsled Göta Älv. Härbärget ligger vid Kilanda kyrka och i församlingshemmet kan max fyra personer övernatta samtidigt. Där finns dusch, toalett, sängar med filtar och kudde samt ett fullt utrustat kök inkl. te och kaffe.

Kostnad

100:-/natt och person och det betalas in via swish vid bokning av övernattningen. Bredvid härbärget finns ett kapell, Beijerska kapellet, som är öppet dygnet runt.

Bokning

Bokning sker via församlingens expedition på telefon 0303-444 000 kl. 09.00-12.00 måndagar, onsdagar och fredagar. Vid bokning får du all information om övernattningen.

Hitta hit

Buss 414 stannar strax intill härbärget, hållplats Kilanda kyrka. Klicka här för att se aktuella tidtabeller på Västtrafiks hemsida.