Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93, 44632 Älvängen Postadress: Box 83, 44622 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling Webbplats

För föräldrar

Föräldraskapet kan vara härligt och påfrestande, på samma gång. Starrkärr-Kilanda församling erbjuder mötesplatser för föräldrar att träffas utan barn för umgänge och stöd.

Föräldrastygnet

Lördagar en gång i månaden i Älvängens kyrka

Träff för sysugna för att just sy och för att dela erfarenheter av föräldraskap och sömnad. Det blir mycket barnkläder och lika mycket barnprat så bäst trivs den som själv har ganska små barn.

Obs! Du behöver inte vara duktig på att sy för att vara med!

Föräldrastygnet är öppet kl. 10-15 och vid 12-tiden finns möjlighet att köpa lunchfika i form av toast för 20 kr.

Vid varje tillfälle finns det plats för tio personer och det går bara att anmäla sig till en träff i taget.

Det som finns i kyrkan är sybord till var och en, gemensamt klippbord, strykjärn/strykbräda samt plåster för den som har otur med nålar. Du behöver alltså ha med egen symaskin, tyg, tråd med mera.

Intresserad?

Anmäl dig Föräldrastygnets sms-lista genom att skicka ett sms till 0766-499 002! Då får du mer information och sms när det är dags att anmäla sig till nästa träff. Först till kvarn gäller och om du anmält dig till en träff och får förhinder är det viktigt att du avanmäler dig så snabbt som möjligt så någon annan kan få din plats.

Vi ses i syrummet!

Ansvariga för Föräldrastygnet: