Foto: Kristin Lidell/Ikon

Efter skoldagen: Kyrkids!

Från hösten 2021 sammanstrålar församlingens olika barnverksamheter och blir en storgrupp för barn från förskoleklass till årskurs sex. Det blir olika inriktningar och vissa aktiviteter sker i storgruppen, medan andra i mindre konstellationer – baserade på t.ex. ålder eller intresse.

Vad?

Fika, leka, pyssla, umgås, sjunga och fira andakt är sådant du kan göra på Kyrkids!

När och Var?

Onsdagar kl. 15.30-17.15
i Älvängens kyrka

Torsdagar kl. 15.30-17.15

i Nols kyrka

Hur?

Barnen kommer till respektive kyrka och för den som vill finns det drop-in-fika mellan kl. 15.15-15.30 och sedan börjar de planerade aktiviteterna. Kyrkids är ju till för barn som går i förskoleklass till och med årskurs sex och vissa saker gör vi i den åldersöverskridande storgruppen medan andra saker sker i mindre grupper, baserade på t.ex. ålder eller intresse. Det kommer alltså bli en härlig blandning på många olika sätt!

Alla; både barn som tidigare varit med i någon av församlingens barngrupper, och barn som är helt nya i sammanhanget är välkomna till Kyrkids!

Det kostar ingenting att delta.

Anmälan

Du anmäler ditt barn genom att skicka ett mejl med namn och ålder på barnet/barnen. Vi som håller i verksamheten återkommer därefter med en kontaktlapp att fylla i. Anmälningstiden för hösten 2021 har gått ut, men hör gärna av dig och hör efter om det finns platser kvar, eller för att sätta upp ditt barn i kö.

Anmälan till Kyrkids i Nol skickas till:

pernilla.olausson@svenskakyrkan.se

Anmälan till Kyrkids i Älvängen skickas till:

johanna.astrom@svenskakyrkan.se

Kontaktperson Kyrkids i Nols kyrka:

Pernilla Olausson

Församlingsassistent, Nols kyrka

Kontaktperson för Kyrkids i Älvängens kyrka:

Johanna Åström

Vikarierande församlingsassistent, Älvängens kyrka