Barnkläder på krokar
Foto: Hanna Hummelbo /Ikon

Efter skoldagen

Under skolveckan finns flera mötesplatser i församlingens kyrkor för dig som går i låg- eller mellanstadiet.

Minikyrkis

Måndagseftermiddagar i Nols kyrka

Minikyrkis är en grupp för barn som går i förskoleklass till årskurs ett. Vi träffas på måndagar mellan kl. 14.00 och 15.30 i Nols kyrka.

Vi leker, pysslar, fikar och pratar om Gud och andra saker i livet.

För att vara med måste man anmäla sig.

Ansvarig för Minikyrkis i Nols kyrka:

Pernilla Olausson

Församlingsassistent, Nols kyrka

Miniminiorer

Onsdagseftermiddagar i älvängens kyrka

Miniminiorer är en grupp för barn som går i förskoleklass och årskurs ett. Vi träffas på onsdagar kl. 15.00 på Madenskolan och går tillsammans ner till kyrkan där vi har aktiviteter fram till kl. 17.00. Ibland kommer vi även att stanna och göra saker på väg till kyrkan så kläder efter väder är ett måste. Vi äter ett lättare mellanmål under träffen.

På Miniminiorerna kommer vi att prata om Gud, kyrkan och andra saker vi möter i livet. Vi kommer även att pyssla, leka, sjunga och ha andakt tillsammans.

För att vara med måste du anmäla dig till ansvarig. Antalet platser är begränsat.

Ansvarig för Miniminiorer:

Johanna Åström

Vikarierande församlingsassistent, Älvängens kyrka

Miniorer

Torsdageftermiddagar i Älvängens kyrka

Miniorerna i Älvängen är en grupp för barn som går i årskurs två och tre. Vi träffas på torsdagar kl. 15.30 - 17.00 i Älvängens kyrka och startar träffen med ett enkelt mellanmål. På Miniorerna kommer vi att prata om Gud, kyrkan och andra saker vi möter i livet. Vi kommer även att pyssla, leka, sjunga och ha andakt tillsammans.

Ansvarig för Miniorer i Älvängens kyrka:

Ann Åström

Församlingsassistent, Älvängens kyrka

Kyrkis

Onsdageftermiddagar i Nols kyrka

Kyrkis är till för barn som går i årskurs två och tre. Vi träffas på onsdagar kl. 15.00-16.30 i Nols kyrka.

När vi träffas börjar vi med samling med andakt och mellanmål, sedan har vi dagens aktivitet som kan vara att vi skapar, leker eller både och.

Juniorer i Nol

torsdagEFTERMIDDAGAR I NOLS KYRKA

Juniorerna i Nol är för dig som går i årskurs fyra, fem och sex och sju och träffas 15.30-17.00.

När vi träffas så börjar vi med samling med andakt och mellanmål, sedan har vi dagens aktivitet som kan vara att vi skapar, leker eller både och.

Juniorer i Älvängen

MÅNDAGEFTERMIDDAGAR I ÄLVÄNGENS KYRKA

På Juniorerna i Älvängen träffas vi och sjunger, pratar om Jesus, leker, pysslar, fikar och har andakt. Bästa sättet att veta om du vill vara med är helt enkelt att prova.

På juniorerna berättar vi olika berättelser från bibeln och funderar på liv och tro. Vi brukar ha roliga lekar och tävlingar, vi spelar pingis, pysslar, bordshockey, sjunger och gör annat roligt tillsammans.

Ansvarig för Juniorer i Älvängens kyrka:

Benjamin Fryxelius

Församlingsassistent, Älvängens kyrka