Starrkärr-Kilanda församling Besöksadress: Göteborgsvägen 93 B, 44632 Älvängen Telefon: +46(303)444000 E-post till Starrkärr-Kilanda församling

Barnkörer

Är du intresserad av att sjunga i kör? Läs mer mer nedan. Anmälningsformulär finns längst ner på sidan.

gNola

Körövning torsdagar kl. 15.00-15.30 i Nols kyrka

Barnkör i Nols kyrka för dig som går i årskurs 1-3. Vi medverkar i gudstjänster i Nols kyrka några gånger under terminen. Någon gång under året brukar vi göra en mindre musikal tillsammans med Magnoliakören. Du som tycker om att sjunga, haka på. Ring om du har några frågor.

Vi erbjuder hämtning från Nolskolan! Kom ihåg att meddela fritids!

Körledare:

Malin Lindgren

Kantor, Nols kyrka

Direkt: 0303-444 013

SMS: 0766-499 013

Allmän information om barnkörer i församlingen

Föräldrar anmäler sitt/sina barn till respektive kör via församlingens hemsida. Detta gäller även barn som tidigare varit med i någon av församlingens barnkörer. En bekräftelse på att ditt barn kommer med skickas ut före första övningstillfället.

Körledarna är kyrkomusiker i Starrkärr-Kilanda församling och det kostar inget att vara med i körerna. Till vissa av barnkörerna erbjuds hämtning till körövningen men föräldrar hämtar sina barn efter körövningens slut.

Uppgifter om barnet

Eventuella kontaktuppgifter till barnet