Prata med oss

Hjälp till att sprida budskapet om #friattförändra

Som en del av insatsen #friattförändra har vi skapat ett workshopmaterial som är till för dig som är engagerad i internationella rättvisefrågor.


Med hjälp av det här materialet kan du själv hålla i en workshop i din församling, ditt stift, din skola eller i ett annat lämpligt forum. Vi är väldigt glada om du på något sätt för budskapet vidare.

Hör gärna av dig till oss om du vill hålla en workshop och skulle vilja ha lite tips och idéer. Vi finns givetvis också här och du skulle vilja ha någon annan hjälp.

tillgängligt material

Nedan finner du ett textdokument i pdf-form som främst är riktat till dig som håller i workshopen. Där får du mer information om våra changemakers, om hur situationen är i världen idag och även tydliga instruktioner till workshopövningarna. Det är samma text som i talmanuset, men i en mer tilltalande och lättläst design.

Du finner även powerpointen till workshopen. Vi rekommenderar att du använder den i samband med din workshop så att du enkelt kan visa filmerna, hålla en tydlig röd tråd samt få med all matnyttig information. Presentationen visas bäst upp på en projektor. Vi rekommenderar inte att ni skriver ut powerpointen till deltagarna, utan dela då hellre ut textdokumentet.

Du hittar också ett talmanus som egentligen är en fil med powerpointen och textdokumentet ihopslaget. Det manuset är till för dig som håller i workshopen så att du vet vilken powerpointslide respektive information och rubrik hör till.

Ladda ner workshopmaterialet här