Vi söker ny kyrkoherde

Vår kyrkoherde Hans går i pension. Vi söker därför ny kyrkoherde.

Kyrkoherdetjänsten i Spekeröd- Ucklums församling

Annons Kyrkans Tidning
Spekeröd-Ucklums församling är en liten församling i en kommun och region i stark tillväxt. I Spekeröd-Ucklums församling får du också möjlighet att växa oavsett om det är din första tjänst som kyrkoherde eller om du redan har många års erfarenhet.
Till din hjälp har du ett kompetent arbetslag med en stor vilja att hjälpas åt över yrkesgränserna. Att alla jobbar tätt tillsammans och bidrar där det behövs skapar flexibilitet och en känsla av att allt är möjligt. Till det hjälper korta beslutsvägar i både arbetslag och kyrkoråd.
Församlingen har väl underhållna byggnader och en god ekonomi.
Församlingen samarbetar väl med föreningar och övriga samfund på orten. Det är något vi vill att du både vårdar och utvecklar vidare.
Utöver det vanliga församlingsarbetet med gudstjänst och själavård behövs också en god administrativ och organisatorisk förmåga.
Se även vår församlingsinstruktion.

Vi vill ha din ansökan senast 15 december 2021.

Spekeröd-Ucklums församling har nära till både hav, skog och storstad.Två kyrkor som ligger mitt i samhället och trots att Spekeröd bara är 30 minuters pendlingsavstånd med bil (eller mindre med tåget) till Göteborg finns här en stark egen identitet.

Spekeröd-Ucklums församling har drygt 3 400 invånare och omfattar förutom Spekeröd och Ucklum även Svenshögen. Vi ser att församlingen är en bra
plats att både växa och växa upp i med närhet till ny skola 1-6 år och högstadier i Stenungsund.

MER INFORMATION
Hans Hansson, kyrkoherde: 070-190 77 00
Stefan Lahrin, kyrkorådets ordf: 070-232 00 08
Tjänstens omfattning
100 %, tillsvidare
Enligt överenskommelse
Krav
B-körkort och tillgång till egen bil
Din ansökan med cv och löneanspråk vill vi ha senast 15 december 2021 till:
spekerod.forsamling@svenskakyrkan.se eller
Spekeröd-Ucklums församling, Spekeröds prästgård 105, 444 93 Spekeröd
OBS! Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag.

Jobbansökan GDPR
För att vi ska kunna hantera din ansökan, avgöra om du är en lämplig kandidat och ta kontakt med dig för eventuella frågor eller bokning av intervju behöver vi behandla dina personuppgifter