Other languages with Google Translate

Vi söker församlingspedagog/förskollärare

till Spånga-Kista församling

församlingspedagog/förskollärare - vikariat 50%

Spånga-Kista församling är en del av Stockholms stad där villkoren för Svenska kyrkan är under ständig utveckling och förändring. I församlingen bor 89.000 personer, varav cirka 17.000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Här möts människor med olika religiös bakgrund och traditioner. Vi vill vara en tydlig Svenska kyrkans församling mitt i mångfalden.

Nu ska Elin gå på föräldraledighet och vi söker dig som vill bli en del av ett glatt arbetslag av barnledare under perioden augusti 2018-juli 2019. Tjänsten är på halvtid.

Två eftermiddagar i veckan får du tillsammans med ansvarig pedagog jobba i ”skapandeverkstan”. Det är en inskriven grupp med barn i åldern 7-9 år där vi pysslar med olika material och avslutar med en enkel andakt.

Du får också på fredagar finnas i Klockargården och ansvara för vår second hand-butik för barnkläder. Den ligger alldeles i anslutning till öppna förskolan där du har kollegor. En och annan kaffekopp med bröd får du också servera där.

Dessutom blir du några timmar i veckan en resurs i någon av våra öppna förskolor.

Vi vill att du har förskollärar- eller församlingspedagogutbildning. Det är ett krav att du är medlem i Svenska kyrkan.

Tillträde augusti 2018
Sista ansökningsdag 25 maj 2018
Information barnverksamhetsansvariga Kerstin Rösth Hast, 08–505 990 28
Ansökningshandlingar och ett personligt brev skickas till:
Spånga-Kista församling, Box 8096, 163 08 Spånga, eller mejla till Spånga-Kista församling