Vi söker en kommunikatör

till Spånga-Kista församling

Kommunikatör - 100%

Spånga-Kista församling är en del av Stockholms stad där villkoren för Svenska kyrkan är under ständig utveckling och förändring. I församlingen bor 89.000 personer, varav cirka 17.000 är medlemmar i Svenska kyrkan. Här möts människor med olika religiös bakgrund och traditioner. Vi vill vara en tydlig Svenska kyrkans församling mitt i mångfalden.

Vi behöver dig som kan hantverket, men som också kan lyfta blicken och tänka strategiskt.

Du blir en del av ett arbetslag på ca 40 personer. Spännande arbetsuppgifter i en internationell miljö med möten mellan människor, kyrkor och religioner.

Du får huvudansvar för att omvandla och utveckla vår församlingstidning. Tillsammans med den andra kommunikatören som har ansvar för det digitala navet, ingår du i de projektgrupper som utvecklar församlingsarbetet.

Vi söker dig som:

• är en driven kommunikatör med flera års erfarenhet
  • har adekvat utbildning från universitet eller liknande
  • kan analysera, planera, implementera och följa upp informationsinsatser
  • är en van skribent och kan anpassa dina texter till olika målgrupper
  • är duktig på grafisk formgivning, webbpublicering och sociala medier
  • är initiativrik, kreativ och samtidigt bra på att samarbeta

Du delar Svenska kyrkans värderingar och har du dessutom kunskap om Svenska kyrkan/idéburna organisationer är det en merit.

Arbetsprover kan komma att efterfrågas.

Tillträde mars 2018 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 26 november 2017