Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Tysta timmar

Dra dig tillbaka en stund! Ge dig möjlighet att stanna upp, tid att vila, slappna av och få ett inre lugn.

Bild: Magnus Aronson/IKON

Det engelska ordet retreat betyder ”att dra sig tillbaka”. ”Tysta timmar” är en retreat som ger dig möjlighet att stanna upp, att ge dig själv tid till vila, avspänning och inre lugn. Du får du chansen att  ostört fullfölja dina tankar. Du behöver inte ens föranmäla dig, men ta med inneskor.

”Tysta timmar” har en fast rytm. Meditationer och musikandakt bildar stommen. En gemensam måltid ingår också. I övrigt fyller du timmarna med egen vila och avspänning. Inget krävs av den som deltar och inga förberedelser behövs:

16.00     Samling och förtäring
16.30     Introduktion
17.15     Meditation i kyrkan
18.00     Enkel måltid under musik
19.00     Meditation i kyrkan
20.00     Ljus- och musikandakt i kyrkan
20.45     Avslutning

Mer info får du av församlingspedagog Jonna Strandh tel. 08-505 990 14, om retreaterna i Akalla kyrka.