Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Sorgegrupp för föräldrar

Att förlora sitt barn är mycket svårt. Känslan av att ingen förstår, eller kan dela saknaden, kan vara outhärdlig. Vi erbjuder dig möjligheten att möta andra i samma situation, att tillsammans dela sorgen och erfarenheten av att mista sitt barn.

Skir blomma
Bild: IKON

Att förlora sitt barn är mycket svårt, känslan av att ingen förstår kan vara outhärdlig.

Därför erbjuder vi i samverkan mellan föreningen Febe och Spånga-Kista församling dig möjligheten att möta andra och tillsammans kunna dela sorgen och erfarenheten av att mista sitt barn.

Samtalen sker i strukturerad form, och det är en fast grupp som träffas varje gång.

Vi som erbjuder denna möjlighet är diakoner med mångårig erfarenhet av att möta människor i livets olika skeden, där sorgen ingår.

För mer information eller anmälan, kontakta gärna
>>>   Gunilla Sjömar Parnell, diakon i Kista kyrka, tel 08-505 991 64