Smycken, böcker, prylar eller choklad

Visste du att du kan köpa Fairtrade-märkta (Rättvisemärkta) varor i Kista kyrka och Spånga församlingshus. Dessutom har vi en secondhandbutik i Kista kyrka med många fynd!

I både Kista kyrka och i Spånga församlingshus säljer vi varor som är Fairtrade-märkta. Här hittar du smycken, sjalar, väskor, änglar med mera. I Kista kyrka finns också god Fairtrade-märkt choklad och i Spånga församlingshus hittar du böcker och fina vykort.

I Kista kyrka ber vi dig ta kontakt med någon i personalen när du vill köpa något. I Spånga församlingshus kontaktar du personal i receptionen.

I vår secondhandbutik i Kista kyrka säljer vi begagnade kläder och en hel del annat. Butiken har öppet på tisdagar mellan 13.00 och 16.00.

Fairtrade - rättvisemärkt

Fairtrade-märkt

I Kista kyrka och Spånga församlingshus kan du köpa Fairtrade-märkta (Rättvisemärkta) varor.

Kyrkans Second hand

Gå runt hörnet på Kista kyrka så hittar du församlingens second hand-affär. Vi säljer kläder och mycket annat. Välkommen in!