Små barn

Öppen förskola pausad p.g.a pandemin!

Våra öppna förskolor hälsar dig som är hemma med barn 0-5 år välkommen till oss. Här kan du och ditt barn möta andra vuxna och barn, samtala, leka, pyssla och måla m.m. Varje dag har vi en sångstund där ni kan delta. Kaffe och te finns till självkostnadspris.

Du behöver inte anmäla dig i förväg och du bestämmer själv när du kommer eller går under öppettiden.

Vi finns på följande platser:

•     Kista kyrka
Adress: Kista torg 2/Vejlegatan 4
Öppet: för närvarande är våra öppna förskolor stängda på grund av restriktionerna kring Covid-19.

Mer information får du av förskollärare Lotta Kihlberg tel 08-505 991 13 eller Malin Johansson tel 08-505 990 75.

Se också information om Babycafé nedan!

•     Klockargården
Adress: Bussenhusvägen 7

Sångstund har vi på tisdagar, onsdagar och fredagar.
Som besökare hos oss har du möjlighet att använda vår symaskin.

Mer information får du av Ann-Chatrin Back Helin, tel. 08-505 990 48.

•     Spånga församlingshus
Adress: Värsta allé 1

Mer information får du av Ann-Cathrin Back Helin, telefon 08-505 990 48.

Babycafé i Kista kyrka

Du som är hemma med barn 0-12 månader hälsas välkommen till denna verksamhet. Vi har samarbete med personal från barnavårdscentralen (BVC) som regelbundet medverkar och diskuterar aktuella ämnen med oss.

Adress: Kista torg 2/Vejlegatan 4

Vill du ha mer information, kontakta förskollärare Malin Johansson tel 08-505 990 75

Välkomna åter när vi kan öppna igen önskar förskollärarna Malin och Lotta!