Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Släktforskning

För dig som bor i Spånga-Kista församling och är medlem i Svenska kyrkan erbjuder vi en introduktionskurs i släktforskning. Är du intresserad? Anmäl dig snarast. Platsantalet är begränsat.

Spångas första husförhörslängd
Ur Spånga församlings första husförhörslängd från 1710 - Rinkeby, Ursvik och Råstas manfolk till vänster och qvinfolk till höger

Kursen "Dina rötter i kyrkans hägn" består av fem kurstillfällen samt ett studiebesök på Släktforskarnas arkiv i Huvudsta. Under kursen går vi bland annat igenom hur du hittar dina släktingar i husförhörslängder samt dop-, vigsel- och begravningsböcker. Vi använder oss av datorer och internet, därför bör du ha en viss datorvana.

Kursledare är Lena Mårtenson Tingstam.

Kurskostnaden är 250 kronor.

Nästa kurstillfälle bli vårterminen 2017. Vill du ha besked när anmälan öppnar, skicka en intresseanmälan här nedanför. Uppgifter märkta med * måste anges.