Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Öppen kyrka i Akalla

Välkommen in för en lugn stund! Ta en fika och glöm inte att kolla nyheterna i Secondhand butiken!

Ljus och böcker
Bild: IKON

Nu är kyrkan öppen i tre timmar under tre dagar varje vecka - under sommaren två dagar, se nedan! Koppla av och ladda batterierna med en stunds meditation inne i kyrksalen. Tänd gärna ett ljus för någon eller något som är dig kärt!

Varannan onsdag (ojämna veckor) firar vi Veckomässa i kyrkan kl 13.00. Under sommaren varannan tisdag (jämna veckor) kl 12.00.

En enkel kopp kaffe med tilltugg finns också, och dessutom möjlighet till en pratstund. I anslutning till veckomässorna serverar vi dessutom våfflor.

Varje dag när kyrkan är öppen har också Öppna förskolan öppet, och dessutom kan du titta in i vår Secondhand butik måndagar och se om något nytt kommit in.

Dessa tider har vi öppet under vår- och höstterminerna:
Måndagar kl 12.30-16.00
Onsdagar kl 12.30-16.00
Fredagar kl 09.00-12.00

Sommaröppet:
Tisdagar och torsdagar kl 11.00 - 15.00
Öppen mötesplats för alla åldrar. Café med våffelservering, smörgås mm.

Under sommaren är öppna förskolan stängd.