Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Öppen kyrka i Akalla

Välkommen in för en lugn stund! Ta en fika och glöm inte att kolla nyheterna i secondhandbutiken!

Ljus och böcker
Bild: IKON

Nu är kyrkan öppen i tre timmar under tre dagar varje vecka - under sommaren måndag till fredag, se nedan! Koppla av och ladda batterierna med en stunds meditation inne i kyrksalen. Tänd gärna ett ljus för någon eller något som är dig kärt!

På söndagar firar vi Söndagsmässa i kyrkan kl 15.00.
Under sommaren är det också andakter på tisdag och torsdag kl 12.00.

En enkel kopp kaffe med tilltugg finns också, och dessutom möjlighet till en pratstund. Varannan onsdag (ojämna veckor) serverar vi dessutom våfflor.

Varje dag när kyrkan är öppen har också Öppna förskolan öppet, och dessutom kan du titta in i vår secondhandbutik på måndagar och se om något nytt kommit in.

Dessa tider har vi öppet under vår- och höstterminerna:
Måndagar kl 12.30-16.00
Onsdagar kl 12.30-16.00
Fredagar kl 09.00-12.00
Söndagar i samband med gudstjänsten

Sommaröppet:
Måndag till fredag kl 10.00 - 15.30
Öppen mötesplats för alla åldrar. Café med våffelservering, smörgås mm.

Under sommaren är öppna förskolan stängd.