Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Varannan onsdag i Spånga församlingshus

Onsdagseftermiddagar med andakt, sång, musik, föredrag, kaffe och gemenskap

Bild: IKON

Välkommen på följande onsdagseftermiddagar kl 13.00 i Spånga församlingshus, Värsta allé 1!

•   29 januari
Sånger om gamla älskade och nya - Kristoffer Hellström.

•    12 februari
Från Bellman till Beatles - Martina Aggeklint och Philip Larsson.

•   26 februari
Alice Babs; mamma och idol - Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson.

•    11 mars
Önska en allsång - Britta Therén, Peter och Therese.

•    25 mars
Glimtar från utlandskyrkans arbete i Kalifornien - Staffan Eklund, präst i Täby församling, berättar, sjunger och spelar gitarr.

•   8 april
Odla med skräp - Peter Streijffert, författare, kock, miljövän, lär oss mer om klimatsmart odling ohc mat samtidigt som han bjuder på lite sång och spel på ukulele.

•    22 april
Heart warming songs - Sånger och berättelser om Mahalia Jackson med Kiralina och Per ”Slim” Notini.

Vi inleder med andakt, därefter kaffe och smörgås följt av dagens program. Varje träff håller på i c:a 1 ½ timme.