Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Varannan onsdag i Spånga församlingshus

Onsdagseftermiddagar med andakt, sång, musik, föredrag, kaffe och gemenskap

Bild: IKON

Välkommen på följande onsdagseftermiddagar kl 13.00 i Spånga församlingshus, Värsta allé 1!

•   30 januari
Konsten att vara snäll. Stefan Einhorn, professor och författare.

•    13 februari
Ord Svenska Ord - en musikalisk resa genom Hasse och Tages värld. Med eget ackompanjemang på piano bjuder Mats Hedén på klassiska sångnummer från Hasse och Tages revyer.

•   27 februari
Möte med Taube.Trubaduren och estradören Johan Taube spelar gitarr och
sjunger visor av våra kända svenska visförfattare.

•    13 mars
Lill-Babs i våra hjärtan. Lena Nilsson, sång, och pianist Måns Ek framför Lill-Babs låtar på sitt eget vis och berättar historien om hennes liv och karriär.

•    27 mars
Jag var ung en gång för länge sen Jonas Sima visar film om Snoddas liv och musik.

•   10 april
En akustisk musikresa. Matte Lagerwall spelar gitarr och sjunger.

•    24 april
Rockbandet med framtiden bakom sej. Rock Lellez band - Sven Lundstedt och hans kompisar spelar och sjunger.

Vi inleder med andakt, därefter kaffe och smörgås följt av dagens program. Varje träff håller på i c:a 1 ½ timme.