Other languages with Google Translate

Varannan onsdag i Spånga församlingshus

Onsdagseftermiddagar med andakt, sång, musik, föredrag, kaffe och gemenskap

Bild: IKON

Välkommen på följande onsdagseftermiddagar kl 13.00 i Spånga församlingshus, Värsta allé 1!

•   12 september
Ted Gärdestad - sångerna och livet. Erik Winqvist och Simon Forsman.

•    26 september
Vildhussen. Jonas Sima presenterar och visar film.

•   10 oktober
Cornelis Vreeswijks sånger. Monika Lilja Lundin sjunger och berättar.

•    24 oktober
Per Anders Fogelströms liv och författarskap. Kent Josefsson ordförande i PA Fogelströms vänner.

•    7 november
Från Jesus till Elvis. Bo Senter präst och musiker spelar och sjunger.

•   21 november
Musikalisk blandning, visor av Evert Taube, Olle Adolphson, Beatles, klassiska jazzörhängen, pampiga musikallåtar från Chess och Kristina från Duvemåla. Marcus Frenell spelar och sjunger.

•    5 december
Vintersånger och julvisor. Tobias Bennsten och Oskar Tjäder.

Vi inleder med andakt, därefter kaffe och smörgås följt av dagens program. Varje träff håller på i c:a 1 ½ timme.