Jalla jalla kärlek för alla

fotoutställning 8 november - 3 december i Spånga församlingshus

Alireza Ahmadi - fotografi

Vernissage onsdag 8 november 2017 kl 16
Taher Tapper läser poesi

Utställningen pågår 8 november - 3 december 2017 i Spånga församlingshus, Värsta allé 1

Alireza Ahmadi kom till Sverige i november 2015. Han har gått i skolan och 2016 fick han stipendium med motiveringen: Alireza är en god kamrat som sprider bra stämning i klassrummet. Han är studiemotiverad med bra närvaro och goda resultat och har alltid ett leende på läpparna.
Alirezas mamma, tre bröder och en syster har flytt till Pakistan. I augusti fick han avslag och blev uppskriven i ålder. Beslutet om avslag är överklagat.

Missade du vernissagen?

Här har du möjlighet att se Alireza Ahmadis tal och invigningen av utställningen.