En närbild bakifrån på en kvinna med munskydd.

Inställda verksamheter och gudstjänster

Med anledning av de nya restriktionerna och den stora smittspridningen har vi ställt in en mängd verksamheter de närmaste veckorna. Läs mer här.

Smittspridningen fortsätter att öka och vi som församling vill göra vad vi kan för att inte bidra till det. Därför har vi beslutat om en rad åtgärder:

Gudstjänster på söndagar kl. 11.00 firas som vanligt, likaså begravningar, dop, vigslar. Vi har valt att inte använda oss av coronapass utan har istället begränsat antalet besökare vid gudstjänsterna. I Spånga kyrka tar vi in max 35 personer. I Kista kyrka är taket 50 personer. Inget kyrkkaffe serveras dock. För t.ex. minnesstunder och dopkaffen gäller speciella regler anpassade för respektive lokal.

Onsdagspromenaderna från Spånga församlingshus kl. 10 är igång. Kom och promenera med oss i lugn takt ungefär en timme från den 19 januari!

Svenskundervisningen i Kista kyrka fortsätter som vanligt med max 15 deltagare.

Second hand-butiken i Kista kyrka är öppen på tisdagar kl. 13-16.

Barnkörerna fortsätter att träffas som planerat.

Veckomässor och lunchandakter i Kista kyrka och Spånga församlingshus är inställda tills vidare.

Onsdagsträffarna den 19 januari och den 2 februari är inställda.

Kom och sjung-kören på onsdagar i Spånga församlingshus är inställd tills vidare.

Bibelsamtal och samtalsgrupp om tro och liv är inställda tills vidare.

Öppna förskolan har stängt till och med vecka 5.