Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Hur ska pengarna räcka?

Gratis hjälp med ekonomisk rådgivning

Zeeshan Mian - ekonomisk rådgivare Bild: Anneli Eriksson

Zeeshan Mian har arbetat som ekonomisk rådgivare i många år inom kommunen. Idag gör han samma arbete ideellt för de som behöver hjälp i församlingen. Det betyder också att det är helt gratis för dig.

Zeeshan kan tillsammans med dig se över din ekonomi, göra en hållbar budget, samtala och förhandla med din bank och söka skuldsanering om du skulle behöva det.

Boka tid direkt hos Zeeshan på telefon 073-191 90 00. Telefontider torsdagar 18-20 och fredagar 9-16. På fredagar finns han i församlingen; första fredagen i månaden i Kista kyrka och övriga fredagar i Spånga församlingshus.