Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Konfirmation - är du intresserad?

En stor del av livet handlar om tro och livsåskådning. Vi inbjuder dig som är nyfiken på livet till vår konfirmationsverksamhet! Där får du veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Du kan redan nu intresseanmäla dig för 2018 års konfirmationer.

Konfirmationsläger på Stjärnholms slott
Konfirmationsläger på Stjärnholms slott Bild: Kerstin Wessberg

I konfirmationssamlingarna får du en möjlighet genom bland annat diskussioner, samtal och gudstjänster att fundera över vem du är och vad du tycker och tror.

Det handlar också om trosfrågor typ vem Jesus är och vad det står i Bibeln. Men också om grundläggande mänskliga frågor, till exempel om vad som är rätt och orätt, om vänskap, kärlek, sex, om meningen med livet. Frågor som alla människor någon gång funderar över, eftersom ingen lever sitt liv ensam.

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

Gör en intresseanmälan redan nu!  -->> Intresseanmälningsformulär

Mer information får du om du mejlar eller ringer  församlingspedagog Kerstin Wessberg, tel. 08-505 990 49.