Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Kanske en kurs för dig

I församlingen kan du gå på kurser för att utforska dina egna inneboende resurser - du behöver inte ha några förkunskaper

Under våren 2020 erbjuder vi två kurser på onsdagskvällar kl 19-21 i Spånga församlingshus på Värsta allé 1. Antalet deltagare är begränsat och kurserna är kostnadsfria.

Hitta din röst

Kursledare Karin Wallin är sångpedagog och har jobbat med sång, röst och uttryck i många år. Målet med kursen är att bli bekväm med sitt eget personliga ljud, utforska de resurser vi bär på och få redskap för att använda dem. Man måste inte ”kunna sjunga” för att gå kursen.

Kursdatum: 5 februari, 19 februari och 4 mars

Anmäl dig senast 29 januari till Karin Wallin

Frigörande måleri

Kursledare Marita Odh är konstnär och har lett kurser i frigörande måleri i många år. Målet är att inspirera till att våga skapa med hjälp av färg och lite olika material. Inga förkunskaper behövs.

Kursdatum: 18 mars, 1 april och 15 april

Anmäl dig senast 11 mars till Jonna Strandh 08-505 990 14