Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gemensamma måltider

under hösten bjuder vi till bords och mässa på tisdagar i Kista kyrka och onsdagar i Spånga församlingshus

Måltider i TRO VÄXA LEVA, gemensam mat och mässa Bild: Gustaf Hellsing,Albin Hillert/IKON

Två dagar i veckan under hela hösten bjuder vi in till gemensamma måltider där alla är välkomna. På tisdagar i Kista kyrka med start den 8 januari, där också föredrag och andra aktiviteter kommer att ske vissa dagar - se vidare i kalendariet, och på onsdagar i Spånga församlingshus från den 9 januari, även där med ytterligare aktiviteter. Det är en del i ett nytt koncept i församlingen - TRO VÄXA LEVA.

I TRO VÄXA LEVA-konceptet

ingår kvällsmässa, på tisdagar kl 18.30 i Kista kyrka (Kista torg 2) och på onsdagar kl 18 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1). Den föregås av soppa eller matig smörgås. Maten bjuder församlingen på och den serveras kl 18 i Kista och kl 17.30 i Spånga. Vill du får du förstås gärna lämna ett bidrag till Svenska kyrkans internationella arbete - Ko/kalvprojektet.

Läs vidare om TRO VÄXA LEVA och övriga aktiviteter i serien. På TRO VÄXA LEVA sidan finns också ett kalendarium med kommande evenemang.