Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Gemensamma måltider

under våren bjuder vi till mässa på tisdagar i Kista kyrka och till bords och mässa på onsdagar i Spånga församlingshus

Måltider i TRO VÄXA LEVA, gemensam mat och mässa Bild: Gustaf Hellsing,Albin Hillert/IKON

Två dagar i veckan under hela våren bjuder vi in till gemenskap där alla är välkomna. På tisdagar i Kista kyrka med start den 14 januari, där också föredrag och andra aktiviteter kommer att ske vissa dagar - se vidare i kalendariet, och på onsdagar i Spånga församlingshus från den 8 januari, även där med ytterligare aktiviteter. Det är en del i konceptet - TRO VÄXA LEVA.

I TRO VÄXA LEVA-konceptet

ingår kvällsmässa, på tisdagar kl 18 i Kista kyrka (Kista torg 2) och på onsdagar kl 18 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1). I Spånga församlingshus föregås mässan av soppa eller matig smörgås. Maten bjuder församlingen på och den serveras kl 17.30. Vill du får du förstås gärna lämna ett bidrag till Svenska kyrkans internationella arbete - Mentorsmammor.

Läs vidare om TRO VÄXA LEVA och övriga aktiviteter i serien. På TRO VÄXA LEVA sidan finns också ett kalendarium med kommande evenemang.