Other languages with Google Translate

Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon:+46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling

Ät soppa, fira mässa och lyssna på föredrag!

Vi bjuder in gäster som delar med sig av av sin kunskap i olika områden; Gud och religioner, kultur och historia, relationer och förändringar.

Bild: IKON

Under rubriken TRO VÄXA LEVA inbjuder vi gästföreläsare några tisdagkvällar i Kista kyrka och några onsdagkvällar i Spånga församlingshus.

Vi inleder med soppa eller matig smörgås som är gratis och serveras på tisdagar kl 18 i Kista och på onsdagar kl 17.30 i Spånga. Vill du får du förstås gärna lämna ett bidrag till Svenska kyrkans internationella arbete. Därefter firas kvällsmässa, kl 18.30 i Kista och kl 18 i Spånga. Föreläsningarna börjar kl 19 i både Kista och Spånga.
Välj allt eller delar av programmet.

Vårens kommande:

föredrag - program kommer

Tisdagen den 26 mars kl 19.00 i Kista kyrka (Kista torg 2).
(Soppa/matig smörgås kl 18. Mässa 18.30.)

Onsdagen den 27 mars kl 19.00 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1).

föredrag - program kommer

Tisdagen den 16 april kl 19.00 i Kista kyrka (Kista torg 2).
(Soppa/matig smörgås kl 18. Mässa 18.30.)

Onsdagen den 17 april kl 19.00 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1).

Föredrag med Anna-Lena Joners Larsson - nazisten som bytte sida

Tisdagen den 7 maj kl 19.00 i Kista kyrka (Kista torg 2).
(Soppa/matig smörgås kl 18. Mässa 18.30.)

Onsdagen den 8 maj kl 19.00 i Spånga församlingshus (Värsta allé 1).

Anna-Lena Joners Larsson

I tre år levde Anna-Lena Joners Larsson tillsammans med en av Sveriges mest kända nazister. Erik var sångare i ett av Europas största vit makt-band och Anna-Lena blev deras turnéledare. Sakta men säkert drogs hon allt längre in i en isolerad värld fylld av hat och ilska. De reste runt i Europa och spelade musik varje månad.

Tills allting en dag rämnade.

I boken Nazibruden berättar Anna-Lena för Jessika Devert om sitt liv. Om åren som nazist, om kärleken till Erik och om den svåra vägen tillbaka till ett normalt liv.

Hon fick barn och tog sig till sist ur rörelsen. Hon fokuserar mycket på vad man kan göra om man har närstående som är rasister och hon berättar om vad som fick henne att vända. Idag jobbar hon med nyanlända och lever ett helt annat liv.