Gör ett fynd i kyrkan!

I Akalla kyrka har vi en sekondhandbutik. Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

Välkommen till vår secondhandbutik hälsar Carita Harre och Elena Moron som båda är volontärer i församlingen. Bild: Gunilla Sjömar Parnell

Här kan du hitta det mesta som både vuxna och barn behöver! Kläder och skor för små och stora, hushållsprylar, leksaker, prydnadssaker m.m. Allt detta finns i vår secondhandbutik! Kom in och se dig omkring, och gör ett fynd.

Stängt från 18 december 2017 och öppnar igen 15 januari 2018

Just nu tar heller inte emot sekondhandprylar.