Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Gör ett fynd i kyrkan!

I Akalla kyrka har vi en sekondhandbutik. Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

Välkommen till vår secondhandbutik hälsar Carita Harre och Elena Moron som båda är volontärer i församlingen. Bild: Gunilla Sjömar Parnell

Här kan du hitta det mesta som både vuxna och barn behöver! Kläder och skor för små och stora, hushållsprylar, leksaker, prydnadssaker m.m. Allt detta finns i vår secondhandbutik! Kom in och se dig omkring, och gör ett fynd.

•     måndagar 12.30-16.00

Just nu har vi inte möjlighet att ta emot något annat än höst-, vinterkläder och vinterutrustning, framförallt herrkläder (gärna stora storlekar och ytterkläder) samt vinterskor för både vuxna och barn. Även regnkläder för alla åldrar. Vi tar alltid emot husgeråd; exempelvis tallrikar och glas, bestick, köksredskap, kastruller och stekpannor.

Varmt välkommen med dina bidrag och vill du skänka något, kontakta diakon eller Gunilla Sjömar Parnell, tel. 08-505 991 64.