Kyrkans Second hand

Gå runt hörnet på Kista kyrka så hittar du församlingens second hand-affär. Vi säljer kläder och mycket annat. Välkommen in!

Tack, men nej tack.

Vi har inte möjlighet att ta emot fler gåvor till Second hand-butiken just nu.

Här kan du hitta det mesta som både vuxna och barn behöver! Kläder och skor för små och stora, hushållsprylar, leksaker, prydnadssaker och mycket mer. Kom in och se dig omkring.

Allt som är till salu har skänkts till butiken. Vi sorterar och gör i ordning allt som vi kan sälja. Det vi inte kan sälja skänks vidare till större organisationer som arbetar med välgörenhet.

Alla pengar vi får in går till det projekt Spånga-Kista församling stöder. Just nu skickar vi pengar till Act Svenska kyrkans projekt Mentormammor. Klicka här för att läsa mer om det.

Vill du skänka saker till butiken?

Å så bra. Vi tar tacksamt emot hela och rena kläder, skor, leksaker och husgeråd. Vi har så liten butik så inga möbler får plats. Innan du skänker måste du ta kontakt med vår diakon Anders Sundberg. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på den här sidan.

Vill du jobba i butiken?

Alla som arbetar i butiken är volontärer i Spånga-Kista församling. Klicka här för att läsa mer om det.

Öppettider Kyrkans second hand

Tisdagar 13.00–18.00