Spånga-Kista församling Besöksadress: Värsta allé 1, 16351 Spånga Postadress: Box 8096, 16308 SPÅNGA Telefon: +46(8)50599000 E-post till Spånga-Kista församling Webbplats

Gör ett fynd i kyrkan!

I Akalla kyrka har vi en sekondhandbutik. Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

Välkommen till vår secondhandbutik hälsar Carita Harre och Elena Moron som båda är volontärer i församlingen. Bild: Gunilla Sjömar Parnell

Här kan du hitta det mesta som både vuxna och barn behöver! Kläder och skor för små och stora, hushållsprylar, leksaker, prydnadssaker m.m. Allt detta finns i vår secondhandbutik! Kom in och se dig omkring, och gör ett fynd.

Sommaröppet 27 juni till 8 augusti:
  tisdagar kl 11 - 15

Just nu har vi inte möjlighet att ta emot något annat än sommarkläder och sommarattiraljer, framförallt herrkläder och sommarskor för både vuxna och barn. Vi tar alltid emot husgeråd; exempelvis tallrikar och glas, bestick, köksredskap, kastruller och stekpannor.

Varmt välkommen med dina bidrag och vill du skänka något, kontakta diakon eller Gunilla Sjömar Parnell, tel. 08-505 991 64.