Gör ett fynd i kyrkan!

I Akalla kyrka har vi en secondhandbutik. Här kan du hitta allt från husgeråd till stövlar och skor.

Välkommen till vår secondhandbutik hälsar Carita Harre och Elena Moron som båda är volontärer i församlingen. Bild: Gunilla Sjömar Parnell

Här kan du hitta det mesta som både vuxna och barn behöver! Kläder och skor för små och stora, hushållsprylar, leksaker, prydnadssaker m.m. Allt detta finns i vår secondhandbutik! Kom in och se dig omkring, och gör ett fynd.

• måndagar 12.30-16.00
• onsdagar 12.30-16.00

Just nu tar vi enbart emot vinterkläder och -skor till barn och herrar.