VÄLKOMMEN TILL KYRKAN!

Vi öppnar upp för fler besökare på våra gudstjänster!

VÄLKOMMEN TILL KYRKAN!

Nu äntligen kan vi öppna dörrarna lite vidare så att fler kan komma och delta i gudstjänsterna! Från och med 1 juni höjs gränsen för antal besökare till 50 personer. Det betyder att från och med nu behöver man inte boka plats i kyrkan.

Fråga gärna din kyrkvärd vart du kan sitta, i och med att det är bestämda sittplatser, eller om du är osäker på antalet besökare. Vi är fortfarande försiktiga och rädda om varandra, så vi håller avstånd och följer självklart restriktionerna.

Dessa regler gäller även för övrig kyrkliga handlingar, så som bröllop, dop och begravning. Har du frågor om din bokning så kontakta ansvarig präst. Funderar du på att boka vigsel eller dop, kontakta expeditionen på tel. 0523-668400.