VÄLKOMMEN TILL KYRKAN!

Vi öppnar äntligen upp våra dörrar på vid gavel! Läs mer här om hur det går till.

VÄLKOMMEN TILL KYRKAN!

Nu äntligen kan vi öppna dörrarna på vid gavel så att fler kan komma och delta i gudstjänster och konserter! Från och med 1 juli höjs den allmänna gränsen för antal besökare till 300 personer. Vi anpassar antalet efter lokalerna storlek. För att kunna följa restriktionerna och hålla rimliga avstånd kommer alla besökare att anvisas till bestämda sittplatser. Vi är tacksamma för ert tålamod och sammarbete, så vi fortsatt kan vara rädda om varandra!

För att kunna hålla avstånd ser maxantalet besökare ut så här för våra kyrkor:

• Bovallstrands kyrka 60 personer
  • Hunnebostrands kyrka 130 personer
  • Kungshamns kyrka 190 personer
  • Smögens kyrka 100 personer
  • Askums kyrka 240 personer
  • Malmöns kyrka 120 personer
  • Tossene kyrka 200 personer

Från 1 juli kan man nu även hyra pastoratets församlingshem för privata arrangemang, då med en gräns på 50 personer.

Dessa regler gäller även för alla kyrkliga handlingar, så som bröllop, dop och begravning. Har du frågor om din bokning så kontakta ansvarig präst.

Funderar du på att boka vigsel, dop eller ett församlingshem, kontakta expeditionen på tel. 0523-668400.