Påsk

Fira påsk tillsammans under hela stilla veckan

Välkommen att fira ännu en annorlunda påsk med oss i Sotenäs pastorat. Här hittar du de andakter och gudstjänster som sänds digitalt under veckan.

I år kan du även komma till några av våra kyrkor på skärtorsdagen och få ta emot nattvard.

I Kungshamns kyrka sänds den digitala nattvardsgudstjänsten digitalt på Facebook kl. 18.30.
Mellan kl 19-20 kan du komma till Kungshamns kyrka för att ta emot nattvarden. Avklädningen av altaret avslutar kvällen och sänds åter digitalt kl 20 på Facebook.

I Hunnebostrands kyrka firas två nattvardsgudstjänster på plats kl 17.30 och kl 19.00. Det finns 8 platser i kyrkan och 8 platser i församlingshemmet.

Självklart gör vi vårt allra bästa för att utföra allt så smittsäkert som det går.

Vi bjuder på två pilgrimsvandringar på annandag påsk, måndag 5 april, i olika svårighetsgrad.
Vi samlas vid Bovallstrands kyrka för start med andakt. Ta på dig kläder efter väder, medtag egen matsäck. Det är ett begränsat antal deltagare, så först till kvarn gäller.

kl 9.30 – 12.30
En längre sträcka i skiftande terräng ca 5 km. Mässa längs vandringen.
Anmälan till Fredrik Sigurdsson på tel. 0724 55 10 46

kl 10 - 12
Kortare sträcka i enkel terräng 2 km. Avslutning med mässa i kyrkan.
Anmälan till: Jan-Eric Larsson på tel. 0723 24 01 90