Bli kantor hos oss!

Sotenäs pastorat söker kyrkomusiker 100% tillsvidare

Sotenäs pastorat söker kyrkomusiker 100%  tillsvidare

Som kyrkomusiker består dina arbetsuppgifter av att leda, planera och utveckla musikpedagogisk verksamhet. Pastoratets prioriterade områden är konfirmander, ideellt engagemang och kyrkan i samhället. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att inom dessa områden, bidra till att musikpedagogiskt tolka liv och sammanhang i relation till kristen tro och teologi.  Du kommer att ingå i ett team som arbetar med konfirmandgrupper, och du kommer ha en viktig funktion i arbete bland barn och unga.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta musikaliskt med barn och unga samt att du välkomnar och arbetar aktivt med att engagera ideella -oavsett ålder och tidigare erfarenhet av musicerande - ibland annat gudstjänstlivet. Att du har en öppenhet att arbeta med andra aktörer. Vi vill betona vikten av att du delar Svenska kyrkans tro och liv och bärs av en personlig kristen tro som kommer till uttryck i tro och handling.

Tjänsten innefattar pastoratsövergripande arbete, men med huvudsaklig placering i Södra Sotenäs församling. Tjänsten innefattar allmänt förekommande musikeruppgifter. Lägerverksamhet är en självklarhet.

• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
  • B-körkort samt tillgång till bil är en nödvändighet

Vi rekryterar fortlöpande vilket innebär att tillsättning kan ske före sista ansökningsdag så vänta inte för länge med din ansökan

Sista ansökningsdag 13 juni.
Tillträdesdatum 30 augusti eller enligt överenskommelse
Ansökan skickas till inger.m.persson@svenskakyrkan.se

Läs gärna vidare i Församlingsinstruktionen med omvärldsanalys, pastorala programmet och de prioriterade områdena.