Konfirmand

En möjlighet för dig som vill utforska tron, livet och vad ditt dop har för betydelse.

Det år du fyller fjorton får du en inbjudan till konfirmation från Svenska kyrkan. Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.
I vår konfirmandgrupp träffas man regelbundet under ett läsår för att sedan åka på läger tillsammans.

Är du intresserad?

Hör av dig till:
Maria Arnborg (Präst), 070-4420144

Fler länkar om konfirmation:

10 skäl till att konfirmeras

Konfirmeras som vuxen