Kör med utsträckta händer
Foto: Magnus Aronsson IKON

Vill du sjunga i kör?

Vi söker efter dig som tycker om att sjunga och vill vara med att bygga upp en ny kyrkokör i Sorsele församling!

Under hösten kommer vår kantor Denny Kraft att starta upp arbetet med en kyrkokör i Sorsele församling. Körens huvudsakliga uppgift blir att delta i och vara med i gestaltningen av församlingens gudstjänster. Målet är att vi också ska starta en instrumentalensemble i församlingen (se länk nedan), som ska jobba i nära samarbete med kyrkokören.

Under hösten kommer vi att ordna ett antal ”prova-på-kvällar”, där vi träffas, sjunger och pratar om körens utformning. Självklart bjuder vi på fika! Annonsering om dessa kvällar kommer inom kort.

Vill du veta mer? Hör då av dig till Denny Kraft. Hans uppgifter finner du här nedan.