Pianoklaviatur
Foto: Alex & Martin IKON

Musik och körer

I Sorsele församling har vi ett varierat musikutbud.

Kör med utsträckta händer

Körer

Kom med och sjung i någon av våra körer!

Julavslutning 2015

Barnkör

Under vissa perioder bedrivs barnkör på projektbasis – vi sätter upp ett mål och övar inför det.

Barn vid orgeln

Musikundervisning

Visste du att du kan få kostnadsfri sång- och instrumentundervisning av våra musiker?

Pianist

Konserter

Vi erbjuder olika slags konserter i församlingen. En del producerar vi själva och andra hyr vi in musiker för. Välkommen att höra av dig om du vill bidra med musik vid något tillfälle.

Kör med utsträckta händer

Vill du sjunga i kör?

Vi söker efter dig som tycker om att sjunga och vill vara med att bygga upp en ny kyrkokör i Sorsele församling!

Spela i vår gudstjänstensemble!

Spelar du ett instrument och vill utvecklas som musiker tillsammans med andra? Kom med och spela i Sorsele församlings gudstjänstensemble som startar i höst!

Vi samverkar med Sensus studieförbund kring  kulturarrangemang såsom konserter och olika träffpunkter. Studieförbundet arbetar med folkbildning och det livslånga lärandet som utgångspunkt. Läs mer om Sensus