Other languages with Google Translate

Kontakt

Söndrum-Vapnö församling Besöks- och postadress: Församlingsgården, G:a Tylösandsvägen 103, 30241 Halmstad Telefon: +46(35)161300 E-post till Söndrum-Vapnö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Söndrum-Vapnö församling söker en organist

Efter 40 års tjänst i församlingen går vår organist i pension. Nu söker vi hans efterträdare.

Vi söker en organist!

Tillsvidareanställning 100%

I tjänsten ingår att komplettera och utveckla församlingens musik- och körverksamhet i samverkan med övriga musiker. Det ingår också att spela vid gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Församlingen arbetar med en stor generositet och tillgänglighet när det gäller kyrkliga handlingar.

Vi söker dig som
• har organistexamen
• vill arbeta i team, både med anställda och ideella medarbetare
• tycker det är roligt att arbeta utåtriktat och att nätverka
• har körkort

Vår grundsyn är att alla människor har lika värde oavsett etnisk och kulturell bakgrund, kön, sexuell läggning, ålder och funktionshinder.

Tillträde januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Facklig förtroendeman
KMR/Lärarförbundet Elvira Tufvesson, tfn 076-13 12 700

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Kyrkoherde Nina Karemo, tfn 0709-298 628
eller av kyrkorådets ordförande Margareta von Bothmer, tfn 073-849 77 93

Din ansökan med personligt brev, CV och referenser önskar vi senast 26 augusti ställd till: Söndrum-Vapnö Församling, G:a Tylösandsvägen 103, 302 41 Halmstad
eller via e-post till Söndrum-Vapnö församling

Välkommen med din ansökan!

Söndrum-Vapnö församling söker organist