Other languages with Google Translate

Sommarmusik

Sommaren är full av ljuva toner och under våren och sommaren bjuds det på mycket sång och musik i våra församlingar.

Sommaren är full av trivsamma konserter som erbjuder besökarna en stunds avkoppling och en möjlighet att stifta bekantskap med olika musikinriktningar.

Njut av de ljuva tonerna när dagen övergår i kväll, på någon av de många musikkvällar som finns runt om landet. Delta i sommarmässoroch musikgudstjänster eller kom och lyssna på någon av sommarens konserter.

Under sommarkonserterna i våra kyrkor så ryms det allt från barockmusik till jazz, visor, pop, solosång, stråkkvartett, orgel och gitarr.

Ta en titt i kalendern för att hitta ett musikevenemang nära dig.

Bild: Magnus Aronson /Ikon

Sommaraktiviteter

Under sommaren så händer det flera olika saker i våra kyrkor.

Sommarmusik

Varför inte gå på sommarmässa eller musikgudstjänst?  Eller kom och lyssna på någon av sommarens konserter. På sidan Sommarmusik så kan du läsa mera.

Sommarläger

Under hela sommaren arrangeras det läger för barn och familjer runt om i landets församlingar. Alla läger ser lite olika ut så titta på hur det ser ut hos just din församling eller gå in på vår gemensamma sida Sommarläger med mer information om just sommarläger

Sommarkyrkan

Kyrkobyggnaderna tillhör oss alla och de berättar om kristen tro, men också om landets och den lokala platsens historia. Under sommaren håller många kyrkor extra öppet för den som vill upptäcka kulturarvet, gå på gudstjänst eller andakt, konsert, utställning eller något annat arrangemang. Vill du veta mer så finns mer information på sidan Sommarkyrkan.