Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Sommarläger

Tillsammans tar vi paus från vardagen och åker på läger.

Runt om i landet i de olika församlingarna så arrangeras sommarläger för familjer eller bara för barn.

Sommarläger passar för barn och familjer med barn i alla åldrar. Alla läger ser lite olika ut så titta på hur det ser ut hos just din församling men det är rätt så vanligt att laga mat, leka, äta glass och göra andra roliga saker tillsammans. Ibland finns det också möjlighet att fiska, paddla kanot och bada.

Bild: Alex & Martin /Ikon

På våra sommarläger erbjuder vi familjer och barn möjligheten att fira minisemester i en vacker miljö på landet. Våra familjeläger ger familjer en möjlighet att vara tillsammans och få ett miljöombyte. Våra sommarläger för barn låter barnen leka, bada, fira gudstjänst och vara ute i naturen. Genom gemensamma aktiviteter och måltider lär vi känna nya vänner.

Njut och ta vara på de långa ljusa sommardagarna tillsammans på läger.

Bild: Alex & Martin /Ikon

Sommaraktiviteter

Under sommaren händer det mycket i våra kyrkor. 

Sommarmusik

Varför inte gå på sommarmässa eller musikgudstjänst?  Eller lyssna på någon av sommarens konserter. Läs mer på sidan om sommarmusik 

Sommarläger

Under hela sommaren arrangeras det läger för barn och familjer runt om i landets församlingar. Alla läger är lite olika, så titta på hur det ser ut hos just din församling eller gå in på vår gemensamma sida Sommarläger med mer information om just sommarläger

Sommarkyrkan

Kyrkobyggnaderna tillhör oss alla och de berättar om kristen tro, men också om landets och den lokala platsens historia. Under sommaren håller många kyrkor extra öppet för den som vill upptäcka kulturarvet, gå på gudstjänst, andakt, konsert, utställning eller något annat arrangemang. Vill du veta mer så finns mer information på sidan om sommarkyrkan.