Other languages with Google Translate

Sommarläger

Tillsammans tar vi paus från vardagen och åker på läger.

I församlingar runt om i landet arrangeras sommarläger – familjeläger eller läger bara för barn.

På ett läger brukar man göra roliga saker tillsammans, som att leka, bada och äta glass, fira gudstjänst och vara ute i naturen. Ibland finns det möjlighet att till exempel fiska eller paddla kanot också. Och så lär man känna nya vänner.

På våra familjeläger får familjer möjligheten att fira minisemester i en vacker miljö på landet. Det ger familjerna möjlighet att vara tillsammans och få ett skönt miljöombyte.

Kontakta din församling för att få veta om det finns ett läger för ditt barn eller din familj!