Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Trendspanarfika och podd

Vad händer i Solna och världen och hur påverkar det oss? Diskutera du med!

Höststarten har varit intensiv och vi har ännu inte kommit igång med trendspanandet. Hör gärna av dig till kyrkoherde Niklas Lång om du är road av trendspaning och är nyfiken på hur vi kommer att gå vidare med detta.

Vi har under det senaste året ägnat oss åt trendspaning i fikaform. Det har gått till så att vi en gång i veckan har setts på ett ”Trendspanarfika” där vi pratat om olika ämnen som ligger i tiden. Det har handlat om sociala medier, klimatanpassning, robotar, religionsdialog och mycket annat. Oftast har vi träffats på en plats i Solna där vem som helst har varit välkommen att delta genom att vara med och samtala eller lyssna.

För den som inte kunnat vara med men varit nyfiken på vad som sägs har samtalet sammanfattats i podden Trendspanarfika - Eftertankar. Dessa podavsnitt hittar du här och det går bra att lyssna på dem i efterhand.

Är du intresserad av trendspaning, vad som händer i vår omvärld och hur det kan påverka oss som kyrka? Som sagt: hör av dig till kyrkoherde Niklas Lång.