Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Sorgestödsgrupp för unga vuxna

Leva vidare… Hur kan vi göra det på ett bra sätt?

Sorgen sägas vara randig, för det är ju så den är. Den ter sig olika beroende på vilken dag det är och vilken situation vi ställs inför.

Svenska kyrkan kommer under våren 2020 ha en sorgegrupp för unga vuxna i åldrarna 20-30 år som är bosatta i Stockholmsregionen, en samtalsgrupp för dig som mist en närstående.
Max antal i gruppen är 10 deltagare.

Vi träffas första gången onsdagen den 15 januari kl. 17.30. Vi börjar med fika.
Därefter träffas vi varannan vecka samt har en återsamling efter sommaren. Alltid samma tid och plats, kl. 17.30-20.00 ojämna veckor det vill säga den:
26 februari
11 mars
25 mars
(OBS! två gånger är en jämn vecka).
Vår återsamling är vecka 37, den 9 september.

Kyrkans hus i Solna, Skytteholmsvägen 14, nära Solna centrum.

Varje tillfälle har ett tema att samtala utifrån och givetvis bereds plats för era funderingar och tankar.

Ledare för gruppen är Isabella Tengdelius, kurator i Oscars församling, Marie Corbell och Helene Liljegren, diakoner i Solna församling

Alla som anmäler sig kommer att bli kontaktade via telefon innan gruppen startar.
Anmälan görs till Isabella via mail isabella.tengdelius@svenskakyrkan.se
Skriv gärna namn, adress och mobilnummer i anmälan.
Sista anmälningsdag 2 januari 2020.

För frågor var god ring eller maila Isabella, 08-442 51 30 eller isabella.tengdelius@svenskakyrkan.se