Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Ungdomsteamet får stipendium

Solna församling har ett fantastiskt omfattande ungdomsarbete som nu uppmärksammats med ett stipendium.

Solna församling har ett rikt ungdomarbete med fyllda konfirmandgrupper, välbesökta ungdomskvällar och flertalet ledarargrupper. Nu har detta uppmärksammats då man mottagit ett bidrag ur Anders Gustâvs minnesfond.

Vad pengarna ska användas till är inte bestämt, men tanken är att kyrkans ungdomar ska få vara med och bestämma detta och man tänker sig att det ska vara något bestående som kan komma flera till del.