TV-gudstjänsterna i Ulriksdals slottskapell skjuts upp

På grund av det rådande läget har SVT beslutat att skjuta upp de inspelade gudstjänsterna till nästa år.

Beslutet har tagits på grund av den rådande coronakrisen och att de önskar att i största möjliga mån sända gudstjänster som knyter an till den värld vi lever i för tillfället.

Detta innebär att de fina gudstjänsterna från Ulriksdals slottskapell som spelades in i mars behöver flyttas fram till motsvarande fyra söndagar nästa år 2021.

I det senaste församlingsbladet står det att tv-gudstjänsterna skulle sändas 5 april, 19 april, 26 april och 3 maj, något som alltså har ändrats sen församlingsbladet gick till tryck.

Vi ber om överseende med detta sena besked och vi ber om förståelse i det läge som råder.