Svenska kyrkan Solna

Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Solna församling, Box 1006, 17121 SOLNA Telefon: +46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Sorgegrupper - för dig som förlorat en närstående

Nya grupper för att komma vidare i sorgen startar i februari.

Kämpar du med sorgen efter en närståendes bortgång? Känner du att du inte kommer vidare i livet? För många kan en sorggrupp hjälpa. Genom att få dela den egna upplevelsen och höra andra berätta om sin situation kan en öppning vidare visa sig.  Du får höra att det finns andra med samma tankar och du får även dela funderingar kring det praktiska.

Vi träffas under sex gånger och har därefter en återträff för att följa upp hur det har gått sedan sist. Alla träffar sker i Kyrkans hus nära Solna centrum och det är kostnadsfritt. Grupperna vänder sig till alla oavsett tro eller ålder.

En daggrupp kommer att träffas varannan torsdag kl 13-15 med start 15 februari.

En kvällsgrupp träffas på måndagar kl 18-20 med start 5 februari.

För mer information samt anmälan, kontakta Anne-Christine Yström.

Sorgegrupper 2018
Anne-Christine Yström