Solna kyrka öppen varje dag

Låt Solna kyrka bli ett stopp på din vårvinterpromenad. Tänd ett ljus, fira andakt, be en bön, titta på Albertus Pictors medeltida målningar i drottning Hedvig Eleonoras favoritkyrka.

Kyrkobyggnaden och kyrkorummet förkroppsligar den kristna tron men är idag också en kulturmiljö öppen för alla. I Solna kyrka har människor samlats ända sedan medeltiden –  sörjande, bedjande, förälskade och glada. Gamla och unga. Än idag söker sig människor till kyrkan av olika orsaker. Kanske för att be en bön, eller för att de råkar gå förbi kyrkan på en promenad, och vill bekanta sig med den historiska miljön och det gemensamma kulturarvet. Välkommen som du är. Solna kyrka håller öppet varje dag mellan 13.00-16.00.

Solna kyrkas öppettider: Varje dag 13.00-16.00 våren 2021

Parkering finns vid Solna kyrka och är gratis med P-skiva.

Visning i samband med bokning av Solna kyrka
Kontakta Lydia Lindmark
Telefon: 08-546 646 76

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Max 8 deltagare i verksamheter och gudstjänster.
  • För att vara säker på att få en plats krävs anmälan till gudstjänster och övrig verksamhet, se mer information i kalendern eller ring 08-546 646 00.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.