Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Sinnesro i Eken

Sinnesrogudstjänst varannan lördag. Start 7 september.

Varannan lördag kl 16 hålls sinnesrogudstjänst i Ekensbergskyrkan. Här ges tid för tankar, musik, personligt delande, ljuständning och bön.

Smörgåsfika finns en halvtimme innan. Efteråt möjlighet till efterhäng med fortsatta samtal. Varje tillfälle har ett tema.

Sinnesro i Eken är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Solna och Equmeniakyrkan. I gudstjänsten möts kyrkan och tolvstegsandligheten och viktiga delar är sinnesrobönen och öppet personligt delande där den som vill får säga något.

Datum för hösten 2019

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

7 september  Lev så
21 sept          Frihet
5 okt              Enkelhet
19 okt           Tystnad