Sinnesro i Eken

Varannan lördag gudstjänst med/och i Ekensbergskyrkan. Kom, tänd ljus, dela dina tankar. Kommande datum är 28/12, därefter 18/1. Varmt välkommen!

Varannan lördag kl 16 hålls sinnesrogudstjänst i Ekensbergskyrkan. Här ges tid för tankar, musik, personligt delande, ljuständning och bön.

Smörgåsfika finns en halvtimme innan. Efteråt möjlighet till efterhäng med fortsatta samtal. Varje tillfälle har ett tema.

Sinnesro i Eken är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Solna och Equmeniakyrkan. I gudstjänsten möts kyrkan och tolvstegsandligheten och viktiga delar är sinnesrobönen och öppet personligt delande där den som vill får säga något.

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

kommande datum:

28 dec

Tidigare teman från 2019:
23 februari        Vem tänder stjärnorna
9 mars               Som när ett barn kommer hem
23 mars            Det gungar så fint
6 april                Kyrie
20 april            Blott en dag
4 maj               Du vet väl om att du är värdefull
18 maj             Jag ger dig min morgon
1 juni               Änglamark
15 juni             Under ytan