Sinnesro i Eken

Delta i sinnesroandakter via Facebook från Ekenbergskyrkan varannan lördag 16.00. Efterhäng 16.30 på Jitsi. Varmt välkommen!

Sinnesroandakten i Ekensbergskyrkan ordnas digitalt på Facebook under våren 2021. Efterhäng 16.30 via Jitsi. För att kunna delta mejla eken@ekensbergskyrkan.se så får du en länk.  Här ges tid för tankar, musik, personligt delande, ljuständning och bön.

Varje andakt har ett tema som bygger på ett ord från sinnesrobönen:

20 februari acceptans
6 mars förändring
20 mars mod
3 april påsk
17 april förstånd
1 maj befrielse
15 maj erfarenhet
29 maj nystart & växt
12 juni sinnesro

Sinnesro i Eken är ett samarbete mellan Svenska kyrkan i Solna och Equmeniakyrkan. I gudstjänsten möts kyrkan och tolvstegsandligheten och viktiga delar är sinnesrobönen och öppet personligt delande där den som vill får säga något.

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Här kan du läsa mer om sinnesrogudstjänster:  https://www.svenskakyrkan.se/stockholmsstift/sinnesrogudstjanst

Ekensbergskyrkan Foto: Johanna Norin