Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Samtala med andra om tro & liv

Läs söndagens bibeltexter tillsammans med andra. Här får du säga "men jag förstår inte!". Samtal varje ondag kl 18.

I en samtalsgrupp om bibeltexter får man säga att man inte förstår. Där kan man i samtalandet söka efter textens mening - kanske är det inte ett svar man kommer fram till, utan flera - och även knyta ord och begrepp till den tid den skrevs i.

Höstens samtal startar 11 september och därefter ses vi varje onsdagkväll fram till 11 december. Vi läser söndagens bibeltexter och diskuterar förutsättningslöst tillsammans. Med avstamp i texterna närmar vi oss olika frågor som handlar om kristen tro.

Ingen föranmälan.

Varmt välkommen, hälsar präst Anders Isacsson.

Onsdagkvällar kl 18 i Kyrkans hus
Avslutas med andakt kl 19 för den som vill.